Mijn meerwaarde als freelancer strategie, marketing en communicatie

Ik ondersteun zelfstandigen, freelancers, zzp-ers en ondernemingen bij hun werkzaamheden. Dat doe ik per klus, op projectbasis of voor een langere periode enkele uren per week. Ik lees, denk, doe, ondersteun en voer uit, zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij goed in bent en waar je je geld mee verdient.

Ik bied ondersteuning op het gebied van strategie, marketing en communicatie aan zelfstandigen, freelancers, zzp-ers en organisaties, die handen en/of specifieke denkkracht tekortkomen. Al dan niet van tijdelijke aard.

Kenmerken en werkstijl

Ik ben betrokken, flexibel, betrouwbaar, werk netjes en kom mijn afspraken na. Ik ben een volhouder, weet waarover ik praat en denk mee met mijn opdrachtgevers om het optimale resultaat te bereiken. Ik heb een eigen werkplek en werk in principe vanuit huis (in Utrecht) en dus op fysieke afstand van mijn opdrachtgevers. Hierbij maak ik gebruik van onder meer: e-mail, WhatsApp, Skype en FaceTime. Zo ben ik dagelijks en tussendoor uitstekend te bereiken. Dit betekent niet dat ik je nooit zie. Een afspraak is zo gemaakt. Bespreken we de opdracht en de voortgang van de werkzaamheden onder het genot van een kop koffie.

Inhuren gaat simpel en snel

Samenwerken gaat in essentie snel en simpel: we hebben contact, bespreken de opdracht en stemmen af. Dan maken we afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten, de beloning, de verwachte tijdsinspanning en de eventuele deadline of periode van inhuur. Vervolgens voer ik de opdracht uit en hebben we tussentijds contact over de vorderingen van mijn werkzaamheden.

Per uur, per klus en per project

Ik werk per uur, per klus of project. Ik ben ook in te huren voor een dag(deel) per week voor een langere periode. Op basis van een eerste (gratis en geheel vrijblijvend) gesprek maak ik een offerte voor je.