Mijn opdrachtgever: Corporeal

Corporeal is een organisatie, die adviseert op het gebied van BIM (Building Information Modeling). Ook begeleidt Corporeal bedrijven en organisaties bij de implementatie van BIM. BIM wordt ingezet bij bouwprojecten en is een digitale representatie van alle kenmerken van een gebouw. Bij deze werkmethodiek staat integrale samenwerking met diverse disciplines in de bouwsector centraal. En het werken met BIM heeft veel voordelen. Denk dan aan: kostenbesparingen, hogere kwaliteit, grip op het bouwproces en optimale samenwerking tijdens het bouwproces.

Onno Speur en Dirk Jan Kroon zijn de oprichters en eigenaren van Corporeal. Ze werken beiden als BIM-procesadviseurs en begeleiden mensen en bedrijven, zodat de organisatie zelfstandig de BIM-ontwikkeling kan doormaken.

Mijn meerwaarde voor Corporeal

Samen met Onno en Dirk Jan heb ik meegedacht en meegeschreven aan de nieuwe teksten voor hun website, die in april 2019 online gegaan is. Daarbij maak ik (nieuws)berichten en beheer ik de LinkedIn-pagina van Corporeal. Ook denk, adviseer en schrijf ik mee aan (strategische) notities, white papers, artikelen en presentaties. In februari 2020 heb ik mijn steentje bijgedragen aan een offerte n.a.v. een tender van de Nationale Bank van België.

terug naar de homepage