Mijn ondersteuning

Als zelfstandige, freelancer, zzp-er of kleinere organisatie moet je veel zelf doen. Naast je werkzaamheden – waar je je geld mee verdient – ook de bijkomende zaken, zoals: het bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten, het maken en onderhouden van je website en sociale media of het schrijven van een (strategisch) marketingplan.

Die zaken zijn belangrijk. Maar misschien ook wel een blok aan je been als je er minder goed in bent. Dan is het fantastisch als iemand met je meedenkt, suggesties voorlegt, een plan opstelt en concrete acties voor je uitvoert.

Mijn ondersteuning

Ik bied ondersteuning op het gebied van strategie, marketing en communicatie aan zelfstandigen, freelancers, zzp-ers en organisaties, die handen en/of specifieke denkkracht tekortkomen. Al dan niet van tijdelijke aard.

Voor mijn opdrachtgevers zet ik onder meer de (marketing)-strategie helder op papier en adviseer ik op gebied van strategie, marketing en communicatie. Ik maak aansprekende en zelf te beheren websites. Ik houd websites actueel. Ik adviseer over de inzet van sociale media, zoals: Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn en Whatsapp. Ook beheer ik deze media. Ik maak en verstuur digitale nieuwsbrieven via Mailchimp. En ik schrijf persberichten en columns.

Mijn werkstijl

Ik werk in opdracht en (grotendeels) op afstand, maar door de technologische mogelijkheden lijkt het of ik slechts een straat verderop werk. Mijn werkstijl is te kenmerken als: persoonlijk, snel, flexibel en goed. Mijn tarieven zijn scherp, omdat ik als freelancer lage overheadkosten heb. Ik reis met het OV en dat scheelt weer een auto. Beter voor het milieu bovendien!