Mijn opdrachtgever: Rosan Boersma van CTM Docs

CTM Docs komt voort uit de samenwerking tussen Dennis Wigman en Rosan Boersma. Rosan en Dennis combineren meer dan dertig jaar ervaring met lef en ambitie. Met hun documentaires onthullen zij wat anders verborgen blijft. CTM Docs produceren films en documentaires, die iets teweeg brengen bij de kijkers.

Mijn meerwaarde voor CTM Docs

Van augustus 2016 tot april 2017 coördineerde ik de sociale media van de Strike a Pose. Rosan Boersma is de producent van Strike a Pose. Ester Gould en Reijer Zwaan zijn de makers. De film gaat over de zeven dansers van de Blond Ambition Tour (1995) van Madonna en wat er van hun geworden is ná de tour. De tour maakte de dansers in één klap wereldberoemd, maar dat betekende niet dat ze in een gespreid bedje waren beland. Integendeel. De roem had een keerzijde.

De succesvolle film is te zien (geweest) op vele festivals en bioscopen over de hele wereld. Ik onderhield de website en beantwoorde vragen op Facebook en Twitter van volgers, fans en bezoekers over de film in meerdere talen. Ook postte ik over de successen van de film en – uiteraard! – waar en wanneer deze te zien was.

terug naar de homepage