Mijn opdrachtgever: Royal School of Languages

De Royal School of Languages is een taleninstituut in Portugal. Dit taleninstituut verzorgt diverse taalcursussen (o.a. Engels, Portugees, Frans, Duits) en heeft meerdere vestigingen in Portugal.

Mijn meerwaarde voor Royal School of Languages

Sinds oktober 2016 geef ik Nederlandse les aan het taleninstituut in Aveiro en Ovar. Van oktober 2016 tot en met juli 2017 gaf ik een op maat verzorgde taalcursus (gemiddeld drie uur in de week) aan een Portugese tandarts. In augustus 2017 is zij in België gaan werken, nadat ze was geslaagd voor alle (taal)testen. En in juli 2017 heb ik een Portugees gezin een intensieve taalcursus gegeven. Van mei tot en met oktober 2018 gaf ik wekelijks les aan een Portugese man, die in december 2018 naar Nederland is verhuisd.

terug naar de homepage