peter hoogeweg

freelancer | ondernemer

Eigen website in drie stappen

Ook als zzp-er of als kleine ondernemer moet je op het internet te vinden zijn. Onder meer om je diensten of producten te promoten, te verkopen en om potentiële klanten te informeren. Een eigen website helpt daarbij. Maar hoe doe je dat eigenlijk: een eigen website maken, online zetten en bijhouden? En hoe houd je de kosten in de hand?

Een eigen website in drie stappen

Ik help je bij het opzetten van je eigen website. Dat doe ik in drie stappen. Bij de eerste stap help ik je bij het registreren van de websitenaam bij een provider en de installatie van WordPress. Bij de tweede stap maak ik – op basis van jouw wensen en aangeleverde teksten – een aantrekkelijke en eenvoudig te beheren website in WordPress. Hierbij zorg ik dat ‘aan de achterkant’ ook de online vindbaarheid van je website wordt vergroot. Daarbij adviseer ik je over de inzet van sociale media (zoals: LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter) om je website onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Bij de derde stap ondersteun ik je de eerste paar maanden bij het onder de knie krijgen van het beheer van je eigen website, waardoor je eenvoudig berichten en aanpassingen kan maken in je website.

Mijn ervaring

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik overzichtelijke en eenvoudig te beheren websites gemaakt, zoals: Stichting Steunfonds Pro Juventute, Ditteke Mensink, Prof. dr. Jaap Swierenga Stichting en coaching en yoga studio. Deze websites zijn – net als deze website – gemaakt in WordPress.

Prijs en meer informatie over mijn ondersteuning

Een eigen en makkelijk te beheren website in drie stappen is al verkrijgbaar vanaf € 1.099 (exclusief 21% BTW). Voor deze prijs heb je binnen vier weken een overzichtelijke en eenvoudig te beheren website online. Geïnteresseerd? Neem geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

terug naar de homepage