peter hoogeweg

freelancer | ondernemer

Mijn meerwaarde

Ik ondersteun freelancers, zzp-ers, stichtingen en bedrijven bij hun werkzaamheden. Dat doe ik per klus, op projectbasis of voor een langere periode enkele uren per week. Ik lees, denk, doe, ondersteun en voer uit, zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij goed in bent en waar je je geld mee verdient.

Kenmerken en werkstijl

Ik ben betrokken, flexibel, betrouwbaar, werk netjes en kom mijn afspraken na. Ik ben een volhouder, weet waarover ik praat en denk mee met mijn opdrachtgevers om het optimale resultaat te bereiken.

Inhuren gaat simpel en snel

Samenwerken gaat in essentie snel en simpel: we hebben contact, bespreken de opdracht en stemmen af. Dan maken we afspraken over de werkzaamheden, de beoogde resultaten, de beloning, de verwachte tijdsinspanning en de eventuele deadline of periode van inhuur. Vervolgens voer ik de opdracht uit en hebben we tussentijds en regelmatig contact over de vorderingen van mijn werkzaamheden en geboekte resultaten.

Per uur, per klus en per project

Ik werk per uur, per klus of project. Ik ben ook in te huren voor een dag(deel) per week voor een langere periode. Op basis van een eerste (gratis en geheel vrijblijvend) gesprek maak ik een offerte voor je.