peter hoogeweg

freelancer | ondernemer

Mijn ondersteuning

Als zelfstandige, freelancer, zzp-er of als organisatie moet je veel bedenken, doen en regelen. Naast je werkzaamheden – waar je je geld mee verdient – ook de bijkomende zaken. Die zaken zijn belangrijk. Maar misschien ook wel een blok aan je been als je er minder goed in bent. Dan is het fantastisch als iemand met je meedenkt, suggesties voorlegt, een plan of scenario’s opstelt, het project leidt, je belangen kent en verdedigt en/of concrete acties voor je uitvoert.

Mijn ervaring

Ik denk én ik doe. Met mijn universitaire achtergrond en twee decennia aan werkervaring als o.a. freelancer, ondernemer, adviseur, beleidsmedewerker en directiesecretaris weet ik waar ondernemers en organisaties in hun werk mee te maken krijgen. En ik steek graag mijn handen uit de mouwen.

Ik ondersteun freelancers, zzp-ers en organisaties, die (tijdelijk) handen en/of specifieke denkkracht tekort komen. Met mijn ondersteuning heb je de tijd en aandacht om je in te zetten voor datgene waar je goed in bent en waar jij je geld mee verdient. Ik ben breed inzetbaar. Op de homepage vind je mijn opdrachtgevers.

Mijn werkstijl

Ik werk in opdracht en (grotendeels) op afstand, maar door de technologische mogelijkheden lijkt het of ik slechts drie bureaus verderop werk. Mijn werkstijl is te kenmerken als: persoonlijk, goed, snel en flexibel. Mijn tarieven zijn scherp, omdat ik als freelancer weinig kosten heb. Ik reis met het openbaar vervoer en dat scheelt weer een auto. Beter voor het milieu bovendien!