peter hoogeweg

freelancer | ondernemer

Onderneming in Portugal

Naast freelancer ben ik ondernemer. Ik heb vijf jaar lang een eigen onderneming in het toerisme gerund in het Portugese Aveiro. De laatste tijd ben ik bezig met de ontwikkeling van een voetbalspel en het starten van een kleinschalige bierbrouwerij.

Toerisme

Ik was jarenlang werkzaam in het toerisme. Ik verhuurde van augustus 2014 tot september 2019 een comfortabel, ruim en sfeervol vakantie-appartement. Daarnaast organiseerde ik geheel verzorgde wandelvakanties op maat voor groepen wandelaars (3 tot 6 personen).

Voetbalspel

In 2005/2006 heb ik een bordspel bedacht en uitgewerkt. In de jaren daarop heb ik met verschillende mensen het spel gespeeld en verder ge-fine-tuned. Dit jaar ga ik – samen met een compagnon – proberen het voetbalspel op de markt te brengen. De idee├źn hoe dat te doen, beginnen steeds meer vorm te krijgen.

Bierbrouwerij

Dit is een lange-termijn project, maar wel een heel erg leuke. Samen met mijn boezemvriend smeed ik plannen voor een kleinschalige bierbrouwerij. De contouren staan en we werken op ons eigen tempo aan deze onderneming.

terug naar de homepage