Mijn opdrachtgever: De Sales Coach

De Sales Coach is een advies- en trainingsbureau, dat salesorganisaties helpt hun groei-ambities te realiseren. Oprichter en eigenaar Jarco Penning en zijn associate partner Marc Bloemendaal hebben een geïntegreerde visie op het werven en behouden van klanten, namelijk: intensieve samenwerking tussen sales, marketing en operatie.

Grote namen als Jumbo Supermarkten, ABN-AMRO, Hewlett-Packard en Dignitas IT consultants hebben hun diensten afgenomen.

Mijn meerwaarde voor De Sales Coach

In februari 2018 heb ik Jarco ondersteund bij een opdracht. Er zat flinke haast bij vanwege een te halen deadline. Na een goed en prettig gesprek ben ik direct aan de slag gegaan. Dezelfde week nog heb ik mijn werk opgeleverd. Naar alle tevredenheid van Jarco.

terug naar de homepage