Mijn opdrachtgever: De Sales Coach

De Sales Coach is een advies- en trainingsbureau, dat salesorganisaties helpt hun groei-ambities te realiseren. Oprichter en eigenaar Jarco Penning en zijn associate partner Marc Bloemendaal hebben een geïntegreerde visie op het werven en behouden van klanten, namelijk: intensieve samenwerking tussen sales, marketing en operatie.

Grote namen als Jumbo Supermarkten, ABN-AMRO, Hewlett-Packard en Dignitas IT consultants hebben hun diensten afgenomen.

Mijn meerwaarde voor De Sales Coach

In februari 2018 heb ik Jarco ondersteund bij een opdracht. Er zat flinke haast bij, vanwege een (externe) deadline. Na een goed en prettig gesprek met Jarco ben ik direct aan de slag gegaan. De volgende dag al heb ik mijn uitwerkingen aan Jarco gemaild. Naar alle tevredenheid.

terug naar de homepage