Welkom! Ik ben Peter Hoogeweg

Welkom op mijn website. Ik ben Peter Hoogeweg. Ik werk als ondernemer en freelancer. Je kan me inhuren als (tijdelijke) ondersteuner voor uiteenlopende klussen en/of projecten.

Mijn meerwaarde

Ik ben werkzaam in de gebieden: strategie, marketing en communicatie. Ik denk en ik doe. Voor mijn opdrachtgevers zet ik onder meer de (marketing)strategie helder op papier. Ik maak aansprekende en zelf te beheren websites. Daarnaast beheer ik websites voor organisaties. Ik plaats berichten, voeg extra informatie toe en houd de informatie up-to-date. Ik werk met en heb kennis van verschillende sociale media, zoals: Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn, Mailchimp en Whatsapp. Ook schrijf ik persberichten en columns. En ik redigeer teksten.

Al mijn inspanningen zijn erop gericht om de doelgroep(en) zo goed mogelijk te bereiken en de naamsbekendheid én de omzet van mijn opdrachtgevers te vergroten.

Extra meerwaarde

Ik ondersteun freelancers, zzp-ers en organisaties, die (tijdelijk) handen en/of specifieke denkkracht tekort komen. Met mijn ondersteuning heb je de tijd en aandacht om je in te zetten voor datgene waar je goed in bent en waar jij je geld mee verdient. Ik ben breed inzetbaar. Op de homepage vind je mijn opdrachtgevers en mijn werkzaamheden.

Meer informatie?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met me op!

terug naar de homepage